NFT DROPS FEATURED

Project Details: BLOCKCHAIN: Polygon COLLECTION COUNT:...

block Chain

Ethereum

Twitter

Rincian Proyék: BLOCKCHAIN: Solana KOLEKSI KOLEKSI:...

block Chain

Solana

Twitter

Rincian Proyék: BLOCKCHAIN: Itungan KOLEKSI Ethereum:...

block Chain

ETHEREUM

Twitter

Rincian Proyék: Jumlah Koléksi: 222 Sifat...

block Chain

ETHEREUM

Twitter

Ayeuna Minting & Nurunkeun NFT Drops!

#1 Kalénder NFT

Rincian Proyék: BLOCKCHAIN: Polygon KOLEKSI KOLEKSI: 10000+ HARGA PRA-JUAL: 0.05 TANGGAL PRA-PENJUALAN: 09-28-2022 JUALAN UMUM...

block Chain

Ethereum

Twitter

Rincian Proyék: BLOCKCHAIN: Polygon KOLEKSI KOLEKSI: 10000+ HARGA PRA-JUAL: 0.05 TANGGAL PRA-PENJUALAN: 09-28-2022 JUALAN UMUM...

block Chain

polygon

Twitter

Rincian Proyék: BLOCKCHAIN: Poligon JUMLAH KOLEKSI: 1 JUMLAH SIFAT: 4 HARGA DIJUAL UMUM: 0.1 PRE-SALE...

block Chain

polygon

Twitter

Rincian Proyék: BLOCKCHAIN: Solana JUMLAH KOLEKSI: 2000 JUMLAH SIFAT: 100 HARGA JUALAN UMUM: 3.5 PRE-SALE...

block Chain

Solana

Twitter

Rincian Proyék: BLOCKCHAIN: Ethereum COLLECTION COUNT: 5000 TRAITS COUNT: 200+ PUBLIC SALE HARGA: 0.008 PRE-SALE...

block Chain

ETHEREUM

Twitter

Rincian Proyék: Jumlah Koléksi: 222 Jumlah Tret: 120 Harga Dijual Umum: 0.09 Tanggal Dijual Umum: ...

block Chain

ETHEREUM

Twitter

minting

Rincian Proyék: Tanggal Presale: 31 Désémber 2021 - 07 Januari 2022 Tautan Proyék: Twitter Discord...

block Chain

ETHEREUM

Twitter

minting

Rincian Proyék: Tanggal Presale: 07 Méi 2022 - 14 Méi 2022 Tautan Proyék: Twitter Discord...

block Chain

Solana

Twitter

minting

Rincian Proyék: Tanggal Presale: 20 Maret 2022 - 27 Maret 2022 Tautan Proyék: Twitter Discord...

block Chain

polygon

Twitter

minting

Rincian Proyék: Tanggal Presale: 04 Maret 2022 - 11 Maret 2022 Tautan Proyék: Twitter Discord

block Chain

Ethereum

Twitter

Panganyarna Blog NFT Calendar

NFTs mangrupakeun kasempetan investasi anyar hottest, sarta artikel kami bakal tetep anjeun up-to-date dina sagala warta panganyarna na informasi. Ti tip pamula dugi ka analisa ahli, kami bakal ngabantosan anjeun ngartos pasar anu rumit sareng seru ieu. Kalayan apdet biasa kami, anjeun tiasa mastikeun yén anjeun salawasna payuneun kurva nalika datang ka NFT.

Kumaha Salamet Pasar Bear NFT 2022?
nft-101

Kumaha Salamet Pasar Bear NFT 2022?

Pasar biruang tiasa nyiptakeun kaayaan stres pikeun para investor sareng padagang anu sadayana waktos sareng artos diinvestasikeun…
Maca deui
NFT scams: scams NFT umum
nft-101

NFT scams: scams NFT umum

NFTs mangrupakeun aset digital nu nujul kana uniqueness maranéhanana sarta nilai irreplaceable. Janten seueur jalma anu resep mésér sareng ngajual…
Maca deui
Penipuan NFT Dipaké Pikeun Ngusap Dompét: Tinjauan Jero Sareng Ukuran Kasalametan
nft-101

Penipuan NFT Dipaké Pikeun Ngusap Dompét: Tinjauan Jero Sareng Ukuran Kasalametan

Kusabab taun 2021, pasar NFT parantos ningkat pisan. Numutkeun statistik, langkung ti 280000 pembeli sareng penjual…
Maca deui

NFT Droppers

Sajauh merhatikeun situs wéb NFT, urang sigana anu panggedéna.

Pikeun ngarojong nyoko mainstream of NFT, urang nyieun informasi ngeunaan anyar kumpulan NFT diaksés for everyone.

Diajar ngeunaan seni NFT, Koléksi NFT, komo sababaraha kaulinan blockchain bébas nu ngidinan Anjeun pikeun earn crypto bébas sakaligus! Henteu janten masalah naon anu anjeun pikahoyong - investasi dina NFT, nyiptakeun NFT, atanapi ngan saukur ngumpulkeunana, NFT Droppers mangrupikeun tempat anu munggaran pikeun milarian sadaya warta anu anjeun peryogikeun dina NFT!

Gerakan NFT boga tujuan sangkan jagat raya koléksi digital sareng koléksina tiasa dideukeutan, kaharti, sareng tiasa diaksés ku sadaya peminat sareng kolektor.

Kalénder NFT

01

A Calendar of NFTs Minting

Platform kami bakal masihan anjeun pamahaman anu langkung saé ngeunaan Kalénder NFT kami.

02

Naon NFT Droppers?

NFT Droppers mangrupikeun cara anu sampurna pikeun ngalacak mints NFT anu bakal datang. Kalayan kalénder ieu, anjeun tiasa ngalacak NFT sacara real-time. Seueur sémah nganggo Kalénder NFT pikeun diajar ngeunaan NFT pas-gancang. NFT ngamungkinkeun pamaké pikeun ngajalankeun mints maranéhanana dina tahap awal proyek, gumantung kana proyek. NFT tiasa didapet paling murah ku cara ieu teras tiasa didagangkeun pikeun untung. Hal ieu ngajadikeun eta worthwhile mésér NFT mimiti.

Kumaha carana make

Kalender NFT nawiskeun langkung seueur fungsionalitas tibatan kalénder normal. Tanggal éta tiasa digabungkeun sareng saringan sanés, sapertos blockchain, kategori NFT, atanapi milarian langsung. Hadé pisan mun éta nangtukeun rentang tanggal munggaran. Kadé sababaraha poé bisa diasupkeun dina hiji waktu tinimbang ngan tanggal tunggal. Pikeun ngirangan pilihan anjeun, anjeun panginten kedah nyetél saringan sanés dumasar kana lebar rentang tanggal anjeun. Hiji pilihan nyaéta pikeun milih kategori blockchain atanapi NFT. Langsung ngagunakeun pungsi pilarian, anjeun ogé tiasa manggihan hiji proyék husus. Nalika nalungtik NFT langkung jauh dina panalungtikan anjeun, anjeun tiasa ningali Daptar NFT Top kami pikeun nangtukeun mana anu cocog pikeun anjeun. Salaku tambahan, halaman ieu ngamungkinkeun para pangguna ngoméntaran kana sababaraha proyék NFT sareng meunteun aranjeunna.

NFT Minting Kalender Patarosan sareng Jawaban

Ieu sababaraha patarosan anu paling umum ngeunaan Kalénder NFT. Patarosan sareng jawaban di handap ieu bakal janten dasar pangaweruh dasar ngeunaan operasi Kalénder NFT.

NFT turun

Dimana kuring bisa manggihan NFTs upcoming?

Jumlah peluncuran NFT naék unggal dinten. Pikeun ningali sadaya proyék NFT énggal mangga buka NFTs Top Upcoming kami.

Eusi Kalénder NFT kami

Aya sababaraha kategori dimana eusi Kalénder NFT tiasa digolongkeun.

Anu mimiti, aya pilihan pikeun nyortir proyék NFT dumasar kana blockchain anu dianggo.

Kalénder NFT kami nganggap seueur téknologi blockchain.

Top blok NFT Calendar nyaéta:

Kategori proyék dina Kalender NFT ogé tiasa dianggo pikeun ngabédakeun eusi. Kategori ieu ngawengku:

  • Dipasihkeun
  • Update
  • ngaragragkeun
  • Stocking / Pertanian
NFT serelek Calendar
NFT Droppers

Naon ngajadikeun hiji NFT alus?

Proyék NFT sareng komunitas séhat bakal suksés. Dina kalolobaan kasus, proyék nu boga paling Dursasana bakal paling suksés. NFT sanés ngan ukur gaduh karya seni, tapi ogé janten bagian tina komunitas, dimana budaya dibudidayakeun, sareng budaya ngadorong penjualan.

Kumaha carana abdi tiasa NFTs anyar?

Pikeun mésér NFT, anjeun kedah ngadamel dompét digital pikeun nyimpen cryptocurrency anjeun. 

Conto kalebet Gemini, Metamask, Binance sareng Coinbase, anu anjeun tiasa sambungkeun ka pasar dimana anjeun badé mésér NFT.

NFT Calendar Discord Bot

Pikeun nuturkeun parobahan jaman, Kami terus-terusan mekar. Ku alatan éta, kami ngarencanakeun pikeun ngembangkeun bot Discord anu otomatis ngabéjaan pangguna ngeunaan NFT anu bakal datang. Sajauh ieu, unggal proyék NFT anu dikintunkeun ka kami kalebet tautan Discord. Nalika ngalangkungan waktos, pangguna tiasa nyambung ka server Discord kami pikeun nampi apdet panganyarna dina proyék NFT anu bakal datang. Pikirkeun éta salaku jinis kalénder NFT dina server Discord kami. Pas Discord Bot parantos réngsé, anjeun bakal dibéjaan.

Patarosan remen tanya

Naon ari Kalender NFT?

Kalayan bantosan kalénder NFT, anjeun bakal tiasa mendakan mana anu pangsaéna NFT anu bakal datang. Situs web droppers NFT ngamungkinkeun anjeun tetep terang ngeunaan proyék-proyék anu bakal datang sareng ogé ngartos harga, ulasan, tanggal peluncuran, sareng detil penting anu aya hubunganana sareng unggal proyék. Entong sono kana tetes anu pangsaéna ku salawasna siap pikeun meunteun aranjeunna sareng mastikeun yén anjeun henteu sono!

Naon anu kuring kéngingkeun tina ngagunakeun Kalender NFT?

Kalénder NFT kami henteu ngan ukur ngingetkeun anjeun nalika mega NFT turun, tapi ogé bakal ngabantosan anjeun ngira-ngira kauntungan tina NFT anu anjeun pasang. Anjeun bakal nguntungkeun tina ulasan anu paling akurat sareng detil anu disayogikeun ku para ahli dina unggal proyék sareng panyipta na, ngamungkinkeun anjeun milih pilihan anu paling terang nalika milih NFT anu paling nguntungkeun sareng dipercaya pikeun portopolio anjeun.

Kumaha anjeun sumber data NFT Guide?

Panungtun NFT ngagunakeun metode pangumpulan data blockchain anu dipercaya pikeun nyandak statistik panganyarna ngeunaan transaksi NFT sareng data pasar, anu teras dirobih kana format anu tiasa dibaca.

Dupi abdi tiasa milarian dina NFT Guide pikeun asset atawa proyék husus?

Sakur proyék NFT di sakuliah jaringan tunduk kana prosés inklusi anu ketat anu diprakarsai ku NFT Guide. Nyadiakeun data sareng statistik anu akurat sareng dipercaya penting pisan pikeun mastikeun data sareng statistik NFT Guide ngagambarkeun tren pasar NFT nyata sareng ngabantosan jalma mendakan aset proyék anu sah.

Naon cara anu pangsaéna pikeun mésér NFT?

Aya seueur cara pikeun kéngingkeun NFT anu bakal datang, sareng ngantosan atanapi kéngingkeun NFT tina hadiah mangrupikeun pilihan. Pikeun tetep dina luhureun giveaways sareng minting, kami nyarankeun nuturkeun NFT dina Discord sareng Twitter sareng pariksa halaman wébna pikeun sadaya data.

Kumaha kedah NFT diukur?

Kriteria pikeun NFT rupa-rupa dumasar kana faktor sapertos langka, utilitas, sareng tangibility. Tujuan tina ulikan ieu nya éta pikeun evaluate statistik média sosial pikeun nyaring ngaliwatan pasar vast sakumaha mangka eupan balik sarta ekspektasi nu paling lugas, sahingga urang purify jalan ngaliwatan pasar vast. Pikeun ngajamin yén pencari NFT salawasna tiasa ngalacak wirahma langsung proyék, para ahli média sosial kami nawiskeun statistik anu jero, akurat, sareng detil dina média sosial.

Naon kasempetan investasi kuring suksés?

Henteu aya jaminan dina perdagangan sareng pasar, sareng jaminan kauangan henteu ditawarkeun. Unggal investasi boga potensi sukses atawa gagal. Salian nyayogikeun inpormasi anu paling dipikabutuh pikeun évaluasi, tim kami narékahan pikeun ningkatkeun lingkungan pasar ku cara nyayogikeun inpormasi dina cara anu tiasa diaksés supados sadayana tiasa nyandak kaputusan investasi anu dididik.

Kumaha gaduh NFT nguntungkeun anjeun?

NFT mangrupikeun tren panganyarna dina téknologi blockchain. NFT mirip sareng gaduh karya seni, sareng barang digital kalayan nilai émosional sigana cocog sareng kapribadian sareng kapentingan anjeun. Sanajan kitu, investor ogé bisa kauntungan tina duka kali, tripling, atawa malah rising harga NFT dina jangka panjang. Mésér NFT sareng ngajual deui éta tiasa janten kasuksésan finansial anu ageung. Lantaran kitu, NFT anu pas pikeun anjeun gumantung kana tujuan anjeun sareng naon anu anjeun badé laksanakeun.

Entong Luput Serelek NFT!
Ngalanggan Newsletter Kami Dinten