PARAQITUR NFT DROPS

Project Details: BLOCKCHAIN: Polygon COLLECTION COUNT:...

Blockchain

Ethereum

Twitter

Detajet e projektit: BLOCKCHAIN: Solana NUMRI I MBLEDHJES:...

Blockchain

Solana

Twitter

Detajet e projektit: BLOCKCHAIN: NUMRI I MBLEDHJEVE Ethereum:...

Blockchain

ETHEREUM

Twitter

Detajet e projektit: Numri i koleksionit: 222 Tipare...

Blockchain

ETHEREUM

Twitter

Aktualisht po prehen dhe do të vijnë NFT Drops!

#1 Kalendari NFT

Detajet e projektit: BLOCKCHAIN: NUMRI I MBLEDHJES SË Polygonit: 10000+ ÇMIMI PARASHITJES: 0.05 DATA PARASHITJES: 09-28-2022 SHITJE PUBLIKE...

Blockchain

Ethereum

Twitter

Detajet e projektit: BLOCKCHAIN: NUMRI I MBLEDHJES SË Polygonit: 10000+ ÇMIMI PARASHITJES: 0.05 DATA PARASHITJES: 09-28-2022 SHITJE PUBLIKE...

Blockchain

shumëkëndësh

Twitter

Detajet e projektit: BLOCKCHIN: NUMRI I MBLEDHJES SË Poligonit: 1 NUMËRI I TIPAREVE: 4 ÇMIMI I SHITJES PUBLIKE: 0.1 PARASHITJE...

Blockchain

shumëkëndësh

Twitter

Detajet e projektit: BLOCKCHAIN: Solana NUMRI I MBLEDHJES: 2000 TIPARET NUMRI: 100 SHITJA PUBLIKE ÇMIMI: 3.5 PARASHITJE...

Blockchain

Solana

Twitter

Detajet e projektit: BLOCKCHAIN: NUMRI I MBLEDHJES SË Ethereum: 5000 TIPARET NUMËRIA: 200+ ÇMIMI I SHITJES PUBLIKE: 0.008 PARASHITJE...

Blockchain

ETHEREUM

Twitter

Detajet e projektit: Numri i koleksionit: 222 Numri i tipareve: 120 Çmimi i shitjes publike: 0.09 Data e shitjes publike:...

Blockchain

ETHEREUM

Twitter

stampimi

Detajet e projektit: Data e para-shitjes: 31 dhjetor 2021 – 07 janar 2022 Lidhjet e projektit: Twitter Discord...

Blockchain

ETHEREUM

Twitter

stampimi

Detajet e projektit: Data e para-shitjes: 07 maj 2022 – 14 maj 2022 Lidhjet e projektit: Twitter Discord...

Blockchain

Solana

Twitter

stampimi

Detajet e projektit: Data e para-shitjes: 20 mars 2022 – 27 mars 2022 Lidhjet e projektit: Twitter Discord...

Blockchain

shumëkëndësh

Twitter

stampimi

Detajet e projektit: Data e para-shitjes: 04 mars 2022 – 11 mars 2022 Lidhjet e projektit: Twitter Discord

Blockchain

Ethereum

Twitter

Blogjet më të fundit të kalendarit NFT

NFT-të janë mundësitë më të mira të investimeve të reja dhe artikujt tanë do t'ju mbajnë të përditësuar për të gjitha lajmet dhe informacionet më të fundit. Nga këshillat e fillestarëve deri te analizat e ekspertëve, ne do t'ju ndihmojmë të kuptoni këtë treg kompleks dhe emocionues. Me përditësimet tona të rregullta, mund të jeni i sigurt se jeni gjithmonë përpara kurbës kur bëhet fjalë për NFT-të.

Si të mbijetoni një treg të ariut NFT 2022?
nft-101

Si të mbijetoni një treg të ariut NFT 2022?

Një treg bear mund të krijojë një situatë stresuese për investitorët dhe tregtarët, të gjithë kohën dhe paratë e të cilëve investohen në…
Lexo më shumë
Mashtrimet NFT: Mashtrime të zakonshme NFT
nft-101

Mashtrimet NFT: Mashtrime të zakonshme NFT

NFT-të janë asete dixhitale që i referohen veçantisë dhe vlerave të tyre të pazëvendësueshme. Shumë njerëz duan të blejnë dhe shesin…
Lexo më shumë
Mashtrimet NFT të përdorura për të fshirë kuletat: Rishikim i thelluar dhe masa sigurie
nft-101

Mashtrimet NFT të përdorura për të fshirë kuletat: Rishikim i thelluar dhe masa sigurie

Që nga viti 2021, tregu NFT është rritur jashtëzakonisht shumë. Sipas statistikave, mbi 280000 blerës dhe shitës janë…
Lexo më shumë

NFT Droppers

Për sa i përket faqeve të internetit të listimit NFT, ne jemi ndoshta më të mëdhenjtë.

Për të mbështetur miratimin e zakonshëm të NFT, ne bëjmë informacione për të reja Koleksionet NFT të aksesueshme për të gjithë.

Mësoni rreth artit NFT, Koleksione NFT, dhe madje edhe disa lojëra blockchain falas që ju lejojnë të fitoni kripto falas në të njëjtën kohë! Pavarësisht se çfarë dëshironi - investimi në NFT, krijimi i NFT-ve ose thjesht mbledhja e tyre, NFT Droppers është vendi i parë ku duhet të shkoni për të gjitha lajmet që ju nevojiten për NFT-të!

Lëvizja NFT synon ta bëjë universin e koleksioneve dixhitale dhe mbledhjen e tyre të arritshme, të kuptueshme dhe të arritshme për të gjithë fansat dhe koleksionistët e saj.

Kalendari NFT

01

Një kalendar i NFTs Minting

Platforma jonë do t'ju japë një kuptim më të mirë të kalendarit tonë NFT.

02

Çfarë është NFT Droppers?

NFT Droppers është mënyra e përsosur për të mbajtur gjurmët e mintave të ardhshme NFT. Me këtë kalendar, ju mund të gjurmoni NFT-të në kohë reale. Shumë vizitorë përdorin kalendarin NFT për të mësuar rreth NFT-ve sa më shpejt që të jetë e mundur. NFT i lejon përdoruesit të drejtojnë mintet e tyre në fazat e hershme të projektit, në varësi të projektit. NFT mund të merret më lirë në këtë mënyrë dhe më pas mund të tregtohet për një fitim. Kjo e bën të vlefshme për të blerë NFT herët.

Si të përdorni

Një kalendar NFT ofron shumë më tepër funksionalitet sesa një kalendar normal. Data mund të kombinohet me filtra të tjerë, të tillë si blockchain, kategoritë NFT ose kërkime të drejtpërdrejta. Është më mirë të specifikoni fillimisht një interval datash. Është e rëndësishme që disa ditë të mund të futen në një kohë në vend të vetëm datave të vetme. Për të reduktuar zgjedhjen tuaj, mund t'ju duhet të vendosni një filtër tjetër bazuar në atë se sa i gjerë është diapazoni juaj i datave. Një opsion është të zgjidhni një kategori blockchain ose NFT. Duke përdorur drejtpërdrejt funksionin e kërkimit, mund të gjeni gjithashtu një projekt specifik. Kur hulumtoni më tej NFT-të në kërkimin tuaj, mund të shikoni Listat tona kryesore NFT për të përcaktuar se cila është e duhura për ju. Përveç kësaj, kjo faqe i lejon përdoruesit të komentojnë projekte të ndryshme NFT dhe t'i vlerësojnë ato.

Pyetje dhe përgjigje të kalendarit NFT Minting

Këtu janë disa nga pyetjet më të zakonshme në lidhje me Kalendari NFT. Pyetjet dhe përgjigjet e mëposhtme do të shërbejnë si bazë njohurish në lidhje me operacionet e Kalendarit NFT.

NFT Pika

Ku mund t'i gjej NFT-të e ardhshme?

Numri i lëshimeve të NFT po rritet çdo ditë. Për të parë të gjitha projektet e reja NFT, vizitoni NFT-të tona kryesore të ardhshme.

Përmbajtja e kalendarëve tanë NFT

Ka disa kategori në të cilat përmbajtja e Kalendarit NFT mund të kategorizohet.

Në radhë të parë, ekziston mundësia e renditjes së projekteve NFT bazuar në blockchain që po përdoret.

Kalendari ynë NFT merr në konsideratë shumë teknologji të blockchain.

Blloqet kryesore të kalendarit NFT janë:

Kategoritë e projekteve brenda Kalendarit NFT mund të përdoren gjithashtu për të dalluar përmbajtjen. Këto kategori përfshijnë:

  • Dhuroj
  • Update
  • Rënie
  • Çorape / Bujqësi
Kalendari i lëshimit të NFT
NFT Droppers

Çfarë e bën një NFT të mirë?

Projektet NFT me një komunitet të shëndetshëm do të jenë të suksesshme. Në shumicën e rasteve, projektet që kanë më shumë angazhim do të jenë më të suksesshmet. Një NFT nuk ka të bëjë vetëm me zotërimin e një vepre arti, por ka të bëjë me të qenit pjesë e një komuniteti, ku kultura është kultivuar dhe kultura nxit shitjet.

Si mund të marr NFT të reja?

Për të blerë NFT, do t'ju duhet të krijoni një portofol dixhital për të ruajtur kriptomonedhën tuaj. 

Shembujt përfshijnë Gemini, Metamask, Binance dhe Coinbase, të cilat mund t'i lidhni me tregun ku planifikoni të blini NFT.

NFT Calendar Discord Bot

Për të vazhduar me ndryshimin e kohërave, Ne jemi vazhdimisht në zhvillim. Prandaj, ne planifikojmë të zhvillojmë një robot Discord që njofton automatikisht përdoruesit për NFT-të e ardhshme. Deri më tani, çdo projekt NFT që na paraqitet përfshin një lidhje Discord. Me kalimin e kohës, përdoruesit mund të lidhen me serverin tonë Discord për të marrë përditësimet më të fundit mbi projektet e ardhshme NFT. Mendoni për atë si një lloj kalendari NFT në serverin tonë Discord. Sapo të përfundojë Discord Bot, do të njoftoheni.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është një kalendar NFT?

Me ndihmën e një Kalendari NFT, do të mund të zbuloni se cilat janë NFT-të më të mira të ardhshme. Faqja e internetit NFT droppers ju lejon të qëndroni të informuar për çdo projekt të ardhshëm dhe gjithashtu të kuptoni çmimet, rishikimet, datat e nisjes dhe detaje të tjera thelbësore në lidhje me secilin projekt. Mos humbisni çmimet më të mira duke qenë gjithmonë gati për t'i vlerësuar ato dhe duke u siguruar që të mos humbisni!

Çfarë do të përfitoj nga përdorimi i Kalendarit NFT?

Kalendari ynë NFT jo vetëm që do t'ju njoftojë kur ndodhin mega rëniet e NFT, por gjithashtu do t'ju ndihmojë të vlerësoni përfitimin e NFT-ve që keni vendosur. Ju do të përfitoni nga vlerësimet më të sakta dhe të detajuara që ekspertët tanë ofrojnë për çdo projekt dhe krijuesit e tij, duke ju lejuar të bëni zgjedhjen më të informuar kur zgjidhni NFT-në më fitimprurëse dhe më të besueshme për portofolin tuaj.

Si i merrni të dhënat e Udhëzuesit NFT?

Udhëzuesi NFT përdor një metodë të besueshme të mbledhjes së të dhënave blockchain për të marrë statistikat më të fundit mbi transaksionet NFT dhe të dhënat e tregut, të cilat më pas konvertohen në një format të lexueshëm.

A mund të kërkoj në Udhëzuesin NFT për një aktiv ose projekt specifik?

Çdo projekt NFT në të gjithë rrjetin i nënshtrohet një procesi të rreptë përfshirjeje të iniciuar nga NFT Guide. Sigurimi i të dhënave dhe statistikave të sakta dhe të besueshme është thelbësor për të siguruar që të dhënat dhe statistikat e Udhëzuesit NFT pasqyrojnë tendencat reale të tregut NFT dhe ndihmojnë njerëzit të gjejnë asete legjitime të projektit.

Cila është mënyra më e mirë për të blerë një NFT?

Ka shumë mënyra për të marrë një NFT të ardhshme, dhe pritja ose marrja e NFT nga dhuratat janë të dyja opsionet. Për të qëndruar në krye të dhuratave dhe prezantimeve, ju rekomandojmë të ndiqni NFT-të në Discord dhe Twitter dhe të kontrolloni faqen e tyre të internetit për të gjitha të dhënat.

Si duhet të matet NFT?

Kriteret për NFT ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si rrallësia, dobia dhe prekshmëria. Objektivi i këtij studimi ishte të vlerësonte statistikat e mediave sociale për të filtruar përmes tregut të gjerë pasi zbulon reagimet dhe pritshmëritë që janë më të drejtpërdrejta, duke na lejuar të pastrojmë rrugën tonë përmes tregut të gjerë. Për të garantuar që kërkuesit e NFT mund të ndjekin gjithmonë ritmin e drejtpërdrejtë të projektit, ekspertët tanë të mediave sociale ofrojnë statistika të thella, të sakta dhe të detajuara në mediat sociale.

Cilat janë shanset që investimi im të jetë i suksesshëm?

Nuk ka garanci në tregti dhe treg dhe nuk ofrohen garanci financiare. Çdo investim ka potencialin të ketë sukses ose të dështojë. Përveç dhënies së informacionit më të nevojshëm për vlerësim, ekipi ynë përpiqet të përmirësojë mjedisin e tregut duke ofruar informacion në një mënyrë të arritshme në mënyrë që të gjithë të mund të marrin vendime të arsimuara investimi.

Si ju përfiton zotërimi i një NFT?

NFT është trendi më i ri në teknologjinë blockchain. Një NFT është e ngjashme me zotërimin e një vepre arti dhe një artikull dixhital me vlerë emocionale ka të ngjarë të përputhet me personalitetin dhe interesat tuaja. Megjithatë, investitorët mund të përfitojnë gjithashtu nga dyfishimi, trefishimi apo edhe rritja e çmimit të NFT-së në afat të gjatë. Blerja e NFT dhe rishitja e tij mund të jetë një sukses i konsiderueshëm financiar. Prandaj, NFT-ja e duhur për ju varet nga qëllimet tuaja dhe nga çfarë planifikoni të bëni me të.

Mos humbisni një rënie NFT!
Regjistrohu në buletinin tonë sot