NFT DROPS

Project Details: BLOCKCHAIN: Polygon COLLECTION COUNT:...

blockchain

Ethereum

Twitter

Rincian Proyek: BLOCKCHAIN: Solana KOLEKSI COUNT:...

blockchain

Solana

Twitter

Rincian Proyek: BLOCKCHAIN: Ethereum COLLECTION COUNT:...

blockchain

ETHEREUM

Twitter

Rincian Proyek: Jumlah Koleksi: 222 Sifat...

blockchain

ETHEREUM

Twitter

Saiki Minting & NFT Drops!

#1 Tanggalan NFT

Rincian Proyek: BLOCKCHAIN: Polygon KOLEKSI KOLEKSI: 10000+ HARGA PRE-SALE: 0.05 PRE-SALE TANGGAL: 09-28-2022 PRE-SALE...

blockchain

Ethereum

Twitter

Rincian Proyek: BLOCKCHAIN: Polygon KOLEKSI KOLEKSI: 10000+ HARGA PRE-SALE: 0.05 PRE-SALE TANGGAL: 09-28-2022 PRE-SALE...

blockchain

polygon

Twitter

Detail Proyek: BLOCKCHAIN: Polygon KOLEKSI COUNT: 1 TRAITS COUNT: 4 PUBLIC SALE HARGA: 0.1 PRE-SALE...

blockchain

polygon

Twitter

Rincian Proyek: BLOCKCHAIN: Solana KOLEKSI COUNT: 2000 TRAITS COUNT: 100 PUBLIC SALE HARGA: 3.5 PRE-SALE...

blockchain

Solana

Twitter

Rincian Proyek: BLOCKCHAIN: Ethereum COLLECTION COUNT: 5000 TRAITS COUNT: 200+ PUBLIC SALE PRICE: 0.008 PRE-SALE...

blockchain

ETHEREUM

Twitter

Rincian Proyek: Jumlah Koleksi: 222 Jumlah Sifat: 120 Rega Penjualan Umum: 0.09 Tanggal Penjualan Umum:...

blockchain

ETHEREUM

Twitter

minting

Rincian Proyek: Tanggal Presale: 31 Desember 2021 – 07 Januari 2022 Link Proyek: Twitter Discord...

blockchain

ETHEREUM

Twitter

minting

Rincian Proyek: Tanggal Presale: 07 Mei 2022 – 14 Mei 2022 Tautan Proyek: Twitter Discord...

blockchain

Solana

Twitter

minting

Rincian Proyek: Tanggal Presale: 20 Maret 2022 - 27 Maret 2022 Tautan Proyek: Twitter Discord...

blockchain

polygon

Twitter

minting

Rincian Proyek: Tanggal Presale: 04 Maret 2022 - 11 Maret 2022 Tautan Proyek: Twitter Discord

blockchain

Ethereum

Twitter

Blog Tanggalan NFT paling anyar

NFT minangka kesempatan investasi anyar sing paling monjo, lan artikel kita bakal tetep nganyari babagan kabeh warta lan informasi paling anyar. Saka tips pamula nganti analisis ahli, kita bakal mbantu sampeyan ngerteni pasar sing rumit lan nyenengake iki. Kanthi nganyari reguler kita, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan mesthi luwih maju tinimbang kurva nalika nerangake NFT.

Kepiye Urip NFT Bear Market 2022?
nft-101

Kepiye Urip NFT Bear Market 2022?

Pasar bear bisa nggawe kahanan stres kanggo investor lan pedagang sing kabeh wektu lan dhuwit wis nandur modal ing…
Read More
Apus NFT: Apus NFT umum
nft-101

Apus NFT: Apus NFT umum

NFT minangka aset digital sing nuduhake keunikan lan nilai sing ora bisa diganti. Dadi akeh wong sing seneng tuku lan adol…
Read More
Penipuan NFT Digunakake Kanggo Ngilangke Dompet: Tinjauan Ndhaptar lan Langkah-langkah Keamanan
nft-101

Penipuan NFT Digunakake Kanggo Ngilangke Dompet: Tinjauan Ndhaptar lan Langkah-langkah Keamanan

Wiwit taun 2021, pasar NFT saya tambah akeh. Miturut statistik, luwih saka 280000 panuku lan adol…
Read More

NFT Droppers

Minangka situs web listing NFT, kita bisa uga sing paling gedhe.

Kanggo ndhukung adopsi mainstream NFT, kita nggawe informasi babagan anyar Koleksi NFT diakses kanggo kabeh wong.

Sinau babagan seni NFT, Koleksi NFT, lan malah sawetara game blockchain gratis sing ngidini sampeyan entuk crypto gratis kanthi bebarengan! Ora preduli apa sing dikarepake - nandur modal ing NFT, nggawe NFT, utawa mung ngumpulake, NFT Droppers minangka papan sing pertama kanggo kabeh warta sing dibutuhake ing NFT!

Gerakan NFT duwe tujuan supaya jagad koleksi digital lan koleksine bisa dicedhaki, dingerteni, lan bisa diakses kabeh penggemar lan kolektor.

Tanggalan NFT

01

Kalender NFTs Minting

Platform kita bakal menehi pangerten sing luwih apik babagan Tanggalan NFT.

02

Apa NFT Droppers?

NFT Droppers minangka cara sing sampurna kanggo nglacak mint NFT sing bakal teka. Kanthi tanggalan iki, sampeyan bisa nglacak NFT ing wektu nyata. Akeh pengunjung nggunakake Tanggalan NFT kanggo sinau babagan NFT sakcepete. NFT ngidini pangguna mbukak mints ing tahap awal proyek, gumantung saka proyek kasebut. NFT bisa dipikolehi paling murah kanthi cara iki lan banjur bisa didagang kanthi bathi. Iki nggawe tuku NFT luwih awal.

Carane nggunakake

Tanggalan NFT nawakake fungsi luwih akeh tinimbang tanggalan normal. Tanggal kasebut bisa digabung karo saringan liyane, kayata pamblokiran, kategori NFT, utawa telusuran langsung. Luwih becik nemtokake rentang tanggal dhisik. Penting yen pirang-pirang dina bisa dilebokake bebarengan tinimbang tanggal siji. Kanggo nyuda pilihan sampeyan, sampeyan bisa uga kudu nyetel filter liyane adhedhasar sepira ambane tanggal sampeyan. Siji pilihan yaiku milih kategori pamblokiran utawa NFT. Langsung nggunakake fungsi telusuran, sampeyan uga bisa nemokake proyek tartamtu. Nalika nliti NFT luwih lanjut ing riset sampeyan, sampeyan bisa ndeleng Dhaptar NFT Ndhuwur kita kanggo nemtokake endi sing cocog kanggo sampeyan. Kajaba iku, kaca iki ngidini pangguna menehi komentar babagan macem-macem proyek NFT lan menehi rating.

Pitakonan lan Jawaban Tanggalan NFT Minting

Kene sawetara pitakonan sing paling umum babagan Tanggalan NFT. Pitakonan lan jawaban ing ngisor iki bakal dadi basis kawruh dhasar babagan operasi Tanggalan NFT.

NFT Drops

Ing endi aku bisa nemokake NFT sing bakal teka?

Jumlah peluncuran NFT saya tambah saben dina. Kanggo ndeleng kabeh proyek NFT anyar, bukak NFT Top Upcoming.

Isi Kalender NFT kita

Ana sawetara kategori ing ngendi konten Tanggalan NFT bisa dikategorikake.

Kaping pisanan, ana pilihan ngurutake proyek NFT adhedhasar pamblokiran sing digunakake.

Tanggalan NFT kita nganggep akeh teknologi pamblokiran.

Blockchain Tanggalan NFT paling ndhuwur yaiku:

Kategori proyek ing Tanggalan NFT uga bisa digunakake kanggo mbedakake konten kasebut. Kategori kasebut kalebu:

  • gratis
  • Update
  • Nyelehake
  • Stocking / Tani
Tanggalan Drop NFT
NFT Droppers

Apa sing nggawe NFT apik?

Proyek NFT kanthi komunitas sing sehat bakal sukses. Umume kasus, proyek sing duwe keterlibatan paling akeh bakal paling sukses. NFT ora mung nduweni karya seni, nanging uga dadi bagian saka komunitas, ing ngendi budaya wis dibudidayakake, lan budaya mimpin dodolan.

Kepiye carane entuk NFT anyar?

Kanggo tuku NFT, sampeyan kudu nggawe dompet digital kanggo nyimpen cryptocurrency sampeyan. 

Conto kalebu Gemini, Metamask, Binance lan Coinbase, sing bisa disambungake menyang pasar sing arep sampeyan tuku NFT.

NFT Tanggalan Discord Bot

Supaya munggah karo owah-owahan jaman, Kita terus berkembang. Mula, kita rencana ngembangake bot Discord sing kanthi otomatis menehi kabar marang pangguna babagan NFT sing bakal teka. Nganti saiki, saben proyek NFT sing dikirim menyang kita kalebu link Discord. Minangka wektu liwati, pangguna bisa nyambung menyang server Discord kanggo nampa nganyari paling anyar babagan proyek NFT sing bakal teka. Pikirake minangka jinis tanggalan NFT ing server Discord kita. Sanalika Discord Bot rampung, sampeyan bakal diwenehi kabar.

Pitakonan Paling Sering

Apa Kalender NFT?

Kanthi bantuan saka Tanggalan NFT, sampeyan bakal bisa nemokake NFT sing paling apik sing bakal teka. Situs web droppers NFT ngidini sampeyan tetep ngerti babagan proyek sing bakal teka lan uga ngerti rega, ulasan, tanggal peluncuran, lan rincian penting liyane sing ana gandhengane karo saben proyek. Aja kantun tetesan sing paling apik kanthi tansah siyap ngevaluasi lan mesthekake sampeyan ora kantun!

Apa aku bakal entuk saka nggunakake NFT Calendar?

Tanggalan NFT kita ora mung bakal menehi tandha nalika ana mega NFT, nanging uga bakal mbantu sampeyan netepake bathi saka NFT sing wis sampeyan pasang. Sampeyan bakal entuk manfaat saka review sing paling akurat lan rinci sing diwenehake para ahli ing saben proyek lan pangripta, ngidini sampeyan nggawe pilihan sing paling ngerti nalika milih NFT sing paling nguntungake lan dipercaya kanggo portofolio sampeyan.

Kepiye cara sumber data NFT Guide?

Pandhuan NFT nggunakake metode pangumpulan data blockchain sing dipercaya kanggo entuk statistik paling anyar babagan transaksi NFT lan data pasar, sing banjur diowahi dadi format sing bisa dibaca.

Apa aku bisa nggoleki ing NFT Guide kanggo aset utawa proyek tartamtu?

Sembarang proyek NFT ing saindhenging jaringan tundhuk proses inklusi sing ketat sing diwiwiti dening NFT Guide. Nyedhiyakake data lan statistik sing akurat lan dipercaya penting kanggo mesthekake data lan statistik NFT Guide nggambarake tren pasar NFT sing nyata lan mbantu wong nemokake aset proyek sing sah.

Apa cara paling apik kanggo tuku NFT?

Ana akeh cara kanggo entuk NFT sing bakal teka, lan ngenteni utawa entuk NFT saka hadiah minangka pilihan. Kanggo tetep ing ndhuwur hadiah lan minting, disaranake tindakake NFT ing Discord lan Twitter lan mriksa situs web kanggo kabeh data.

Kepiye carane NFT diukur?

Kriteria kanggo NFT beda-beda miturut faktor kayata langka, sarana, lan nyata. Tujuan saka panliten iki yaiku kanggo ngevaluasi statistik media sosial kanggo nyaring pasar sing akeh amarga menehi umpan balik lan pangarepan sing paling gampang, ngidini kita ngresiki dalan liwat pasar sing akeh. Kanggo njamin manawa para pencari NFT mesthi bisa nglacak irama langsung proyek kasebut, pakar media sosial kita nawakake statistik sing jero, akurat, lan rinci ing media sosial.

Apa kemungkinan investasi saya sukses?

Ora ana jaminan ing dagang lan pasar, lan jaminan finansial ora ditawakake. Saben investasi duweni potensi sukses utawa gagal. Saliyane nyedhiyakake informasi sing paling perlu kanggo evaluasi, tim kita ngupayakake ningkatake lingkungan pasar kanthi menehi informasi kanthi cara sing bisa diakses supaya kabeh wong bisa nggawe keputusan investasi sing dididik.

Kepiye entuk manfaat NFT kanggo sampeyan?

NFT minangka tren paling anyar ing teknologi blockchain. NFT mirip karo karya seni, lan barang digital kanthi nilai emosional bisa uga cocog karo kepribadian lan minat sampeyan. Nanging, investor uga bisa entuk manfaat saka tikel, kaping telu, utawa malah mundhak rega NFT sajrone jangka panjang. Tuku NFT lan adol maneh bisa dadi sukses finansial sing akeh. Mula, NFT sing cocog kanggo sampeyan gumantung saka tujuan sampeyan lan apa sing sampeyan rencanakake.

Aja Kantun NFT Drop!
Langganan Buletin Kita Dina